Exklusivt leverne

Tillräcklig lyx för mig


skrivet den 16 feb av Admin, klockan:09:00
Bo flått och riktigt lyxigt som de allra rikaste gör. Förmodligen trivs det med denna lyx och verkar njuta av den. Jag behöver inte dessa stora husen eller enorma utrymmerna. Det räcker med det jag har. Ny fin platt tv. Ny fin asfalterad garageuppfart. Nytt fin staket på framsidan. Nya tapeter och lampor i våra döttrars rum. Även kostat på mig en ny gräsklippare och en ny studsmatta till våra tjejer. Bara vanlig vardagslunk som alla andra på gatan har tänker ni säkert och det stämmer verkligen, men det är den lilla lyx vi i vår familj kan unna oss med de likvida medel vi har och använder och för mig är det minst lika mycket lyx som att en miljardär har ett eget privatplan som kan ta han/henne över hela världen när de vill. Ordet lyx förknippar man ofta mer mycket pengar, men lyx för mig är att man kan unna sig lite extra då och då som att ha råd att åka på en julmarknad med övernattning hela familjen utan att de tär för mycket på plånboken. Det liv jag har idag med hus, bil, jobb, fru och barn det är tillräcklig lyx för mig.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt