Exklusivt leverne

En trasig toalettsits


skrivet den 24 apr av Admin, klockan:15:34

Trasig toalettsits, sönderslaget kakel och fula lister. Just så kan jag beskriva mitt badrum i dagsläget. Det som händer här är renovering av badrummen och köket och det kan jag tala om att jag har gjort roligare aktiviteter tidigare. I förra veckan gick toalettsitsen sönder, den liksom bara föll ihop. Allt annat har vi självklart slagit sönder inför renoveringsarbetet. Den här månade gör vi om badrummet här och om två veckor ska vi få hjälp att göra om i stugan. Får passa på och be im ursäkt för att jag inte bloggat så ofta men som jag sa så är vi i full gång med fix. 

EN rolig liten detalj, frugan hade kollat på bidéer på nätet. Hon försökte ha ett argument för varför vi ska införskaffa en japansk bidée. Listan för fördelerna såg ungefär ut såhär.

  • Reglerbar vattentemperatur och tryck
  • Bakre rengöring
  • Främre rengöring
  • Uppvärmd sits..
Och listan var lååång! Däremot tyckte jag inte det var värt det. Inte nu när ekonomin är lite tight på grund av renovering etc.
Men i framtiden, helt klart. J

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt